Evet uyarılarımızın ardından Çınarcık Sahil Dolgu işi proje alanına yüklenici firma tarafından bilgilendirici inşaat tabelasının hemen asıldığ

Evet uyarılarımızın ardından Çınarcık Sahil Dolgu işi proje alanına yüklenici firma tarafından bilgilendirici inşaat tabelasının hemen asıldığı görülmektedir.

Peki yeterli midir tabelada yazılan bilgiler?

Değildir... eksikler vardır ama olsun... yarım yamalak da olsa bir inşaat tabelası asılmıştır.



Evet... uyarılarımız üzerine o inşaat tabelası proje alanına yarım yamalak da olsa eksik bilgilerle takılmıştır ama... deprem bölgesi Çınarcık’ta bu sahil dolgu işini kimseye yarım yamalak yaptırmayız bu böyle biline!

Herkes hesabını, işini ona göre yapsın...

Sonra kimse söylemedi uyarmadı demesin.

SORUYORUM

Sormuştum...

Demiştim ki; "Bu işi tüneli bitiremeyen firmaya nasıl verdiniz? Tünelden çıkan malzemeyi mi buraya döktüreceksiniz? Eğer öyleyse... bu firma zaten tünelden çıkan malzemeyi para verip bir yere taşıyıp götürmek zorundaydı ve şimdi bu projeyi kendisine vererek üste para verip o malzemeyi buraya döktürmüş olacaksınız!"

Ne oldu peki?

Nasıl yapılıyor iş?

Aynı dediğim gibi mi yapılıyor?

Soruyorum...

Firma iş yapıyor ve makul oranda tabii ki para kazanacak... bunun altını çizip ayrı bir yere koyarak diyorum ki; Eğer öyleyse bildiğiniz organize iş bu ve soygun tahmin ettiğimizden de büyük onu anlıyoruz da... kimler bu soygunun ve bu organize işin içinde onu anlamaya çalışıyoruz şimdi!

ANALİZ SONUÇLARINI AÇIKLAYIN... BAKALIM KİMLER ÖNÜNÜZE YATACAK...

Çınarcık Balıkçı Barınağı Arkası Kıyı Koruma Yapısı İnşaatı mı?

Bu nereden çıktı... Çınarcık Sahil Dolgu Projesi ne zaman değişti de Çınarcık Balıkçı Barınağı Arkası Kıyı Koruma Yapısı İnşaatı oldu?

Neyse adına ne derseniz deyin... siz şu döktüğünüz malzemenin analiz sonuçlarını açıklayın da millet görsün bakalım!

Söz konusu malzemeye daha önce onay verilmediğini biliyoruz!

Hadi açıklayın da ne değişti de kim nasıl bu malzemeye onay verdi millet görsün!

Tüm sorumlular hakkında derhal soruşturma açılması talebiyle hafta başı Ulaştırma Bakanlığı'na ve İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu'na gereken şikayetleri yapacağım... yapacağım ki... bakalım kimler önünüze yatacak... arkanızda kimler varmış... kimlerle berabersiniz görelim, çıksın ortaya!

ÇEVRECİ DERNEK

Vatandaşın biri yazmış bana... "Hiç sesleri çıkmıyor" diye...

(Benim verdiğim mücadelenin dışında) Çınarcık’ta zamanın il genel meclis üyesiyle beraber dolguyu durdurmak için Bursa’lara bölge müdürlüklerine koşa koşa giden ve sağa sola suç duyurularında bulunan bir dernek vardı... kıymetli bir başkanı vardı diye hatırlıyorum ve çevreci bir dernekti yanlış hatırlamıyorsam...

İşte galiba bunu soruyor vatandaş diye düşünüyorum...

Doğru... Ne oldu kapandı mı yoksa duruyor mu bu dernek?

Hayır açıksa ve sesleri çıkmıyorsa bende sorarım "Yoksa bunların çevreciliği mühürü elinde tutana göre değişiyor mu?" diye de... ama bir bakmak lazım açık mı kapalı mı falan diye yoksa haksız yere eleştirmiş oluruz ve bize yakışmaz yani.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/14/hakan-korkmaz-sordu-cinarcik-sahil-dolgusu-proje-alaninda-insaat-tabelasi-niye-yok/