Teşvikiye sahilindeki işletmelerin marka değerleri korunmalı Teşvikiye sahilindeki işletmelerin marka değerleri korunmalı

Yalova’da AK Partili vekiller İl Başkanı Umut Güçlü’yü görevde tutmak istiyorlar çünkü il başkanı giderse vekillerin seçim başarısızlığı da konuşulacak ve ortaya çıkacak!

Bakın sözde danışma toplantısı falan yapıyorlar ama 31 Mart seçimlerini konuşan yok!

İHA’lardan SİHA’lardan bahsediyorlar ama 31 Mart seçimlerinde Yalova, Altınova, Çiftlikköy, Çınarcık niye kaybedildi bunu konuşan yok!

Peki niye konuşmuyorlar?

E işlerine gelmiyor da ondan!

Bakın geçen bir il yöneticisi bana dedi ki;”Abi seçimlerde merkez ilçeyi sahaya indiremedik!”

“Peki bunlar niye hala istifa etmiyorlar?” diye sorunca il yöneticisi “Abi il başkanı istifa olursa hepimiz çözülürüz diyerek kimseyi istifa ettirmiyor” dedi.

Durumun vahametini anlayın!

Bakın 31 Mart yerel seçimlerinde özellikle Yalova, Altınova, Çiftlikköy CHP’ye resmen hediye edilmiştir ve bu işin sorumluları da bellidir!

İşte bu konuşulsun ve ortaya çıksın istemiyorlar!

Öyle ki geçen gün yapılan Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un da katıldığı sözde danışma toplantısında eleştiri yapılmasın diye dilek ve temenniler bölümü bile yapılmıyor ve kimsenin konuşmasına izin verilmiyor anlayın durumu!

Dikkat buyurun lütfen…

Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısının katıldığı sözde danışma toplantısında Yalova seçimleri konuşulmuyor ve eleştiri yapılmasın diye dilek ve temenniler kısmı da programdan çıkarılıyor!

Hatta tanınmış bir partili Ali İhsan Yavuz’a tepki gösteriyor ve aralarında tartışma yaşanıyor!

Hal böyleyken birileri “Cumhurbaşkanı emeklilere zam yapmadı o yüzden seçimleri kaybettik” bahanesinin arkasına saklanıp yani Yalova’da 31 Mart yerel seçim hezimetinin bütün suçunu Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerine atıp koltuklarını ve konumlarını koruma peşindeler!

Evet birileri Erkan Kandemir’le işi yürütüp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da Yalova’da sorun olmadığına inandırıp yani Erdoğan’ı yine kandırıp koltuklarını ve konumlarını koruma peşindeler!

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Yalova Teşkilatları Yalova’yı, Çiftlikköy’ü, Altınova’yı, Çınarcık’ı kaybettiler ama tek istifa yok!

Şüphesiz bu bir siyasi yüzsüzlüktür!

Yalova siyaseti böyle bir siyasi yüzsüzlüğü daha önce görmemiştir ve hiç yaşamamıştır!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hakan Korkmaz