Mehmet Gürel'in AK Parti aşkı... Mehmet Gürel'in AK Parti aşkı...

Dün AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’ye operasyon çekildi!

Şöyle ki;

Dün öğle saatlerinde WhatsApp’tan birçok kullanıcıya Umut Güçlü ile ilgili bazı iddiaların yer aldığı bir dosya gönderildi.

Bana da 13:28’de geldi…

Hemen Umut Başkanla irtibata geçtim ve kendisine durumu sordum…

Sayın Başkan Umut Güçlü,“Hakan Bey, yurtdışı kaynaklı bir telefon üzerinden yaklaşık 1000 kişiye gönderildiğini düşünüyoruz. Emniyete başvurduk ve gerekli incelemeler yapılıyor…” şeklinde sağ olsun benle ilk sıcak bilgileri paylaştı.

Yine Sayın Başkanın bana dediği üzere söz konusu dosya partililere, meclis üyelerine falan bayağı bir kişiye gönderilmiş...

Uzatmayayım…

Peki burada amaç nedir?

Tam da 31 Mart sonrası AK Parti'de bazı il başkanlarının görevden alınmalarıyla teşkilatlarda değişim için düğmeye basılan bir dönemde bu zamanlamaya bakıldığında amacın ne olduğu da çok net bir şekilde belli… Umut Güçlü’yü görevden aldırmak veya kendisine görevi bıraktırmak.

Bakın siyasette gerek adaylık gerekse kongre süreçlerinde yani rekabetin olduğu bu süreçlerde benzer faaliyetler yapılır… İşte o onu şikâyet eder, diğeri başkasıyla ilgili ne iddia varsa bir şekilde bir yerlere ulaştırırlar vesaire… Hani bunlara zaten herkes alışkındır ve bir ölçüde tolere de edilir.

Ama dün Umut Güçlü’ye çekilen operasyon asla kabul edilemeyecek bir yöntemdir.

Evet AK Parti 31 Mart Yerel seçimlerinde Yalova’da bir hezimet yaşamıştır… ki bunun sonucu olarak İl Başkanı da değişebilir… Sayın Başkan kendi muhasebesini yapıp Genel Merkezle istişare halinde ya tamam ya da devam şeklinde bir karar mutlaka alınacaktır.

Ama bu süreçte bazı deli saçması iddialarla bu işe müdahaleyi ve bu yöntemi asla kabul edilemez bulduğumu ifade etmek isterim.

Bu işin üzerine sonuna kadar gidilmeli ve bu işin failleri mutlaka bulunmalıdır.

Bakın bu işin üzerine gidilirse AK Parti Yalova içindeki kripto yapılanma da deşifre olacaktır diye düşünüyorum.

Evet Yalova'da AK Parti içine yuvalanan bu kripto yapı, 31 Mart'ta Yalova'da Mustafa Tutuk'a kaybettirmekle kalmadı AK Parti'ye hem Altınova'da hem de Çiftlikköy'de büyük bir hezimet yaşattı!

Demem o ki; Eğer dün Umut Güçlü'ye çekilen operasyonun üzerine ciddi şekilde gidilip bu kripto yapı deşifre edilirse, dün Umut Güçlü'ye çekilen operasyonun aslında bir süredir Yalova'da AK Parti'ye çekilen büyük operasyonun bir parçası olduğu da ortaya çıkacaktır diye düşündüğümü özellikle belirtmek isterim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hakan Korkmaz