Hakan Korkmaz yazdı: Kendini daha fazla rezil etme! Hakan Korkmaz yazdı: Kendini daha fazla rezil etme!

Yalova Belediyesi Başkanı Mehmet Gürel'in erken genel seçim olması halinde görevinden istifa edip milletvekili adayı olmak istediği CHP Yalova kulislerinde konuşuluyor.

Mehmet Gürel'in böyle bir niyeti var mı?

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 2025 veya 2026 yılında olması muhtemel bir erken genel seçimde CHP Yalova milletvekili olabilmek için belediye başkanlığını bırakacak mı?

Bu söylentiler doğru mu?

Olursa nasıl olur?

CHP Genel Merkezi bu işe ne der?

Velev ki Mehmet Gürel böyle bir işe niyetlense bile ben CHP Genel Merkezi'nin bu işe sıcak bakacağını düşünmüyorum açıkçası.

Yine şunu özellikle belirtmek isterim ki;

Şimdi ben Vefa Salman'ın milletvekili adayı olmayı düşündüğünü kamuoyuna ilk kez duyuran biriyim ve haklı çıktım.

Sonra YTSO Başkanı Tahsin Becan'ın CHP'den milletvekili adayı olacağını yine ilk kez kamuoyuna duyurmuştum ve yine haklı çıktım.

Söylemek istediğim şu...

Yani ben bir söylentiyi öyle laf olsun falan diye gündeme getirmem...

Mehmet Gürel'in erken genel seçimde milletvekili olmak için belediye başkanlığını bırakacağı söylentilerini önce pek ciddiye almadım ama bu söylentiler CHP Yalova'da önemli isimler tarafından da dillendirilince açıkçası hem şaşırdım hem de araştırmalarımı daha da derinleştirdim...

Şöyle ki;

Tahsin Becan var ve Sayın vekil Allah var gayet iyi çalışıyor yani...

İl Başkanı Erdem Doğancı var... Ben kendisinin ilk genel seçimde milletvekili adayı gösterilmesine adeta kesin gözüyle bakıyorum...

Hani diyorum CHP Yalova içinde birileri ortalığı karıştırmak için mi bu Mehmet Gürel iddiasını dillendiriyor yoksa Mehmet Başkanın gerçekten böyle bir niyeti var mı?

Ben burada dezenformasyonun önüne geçmek ve gerçekleri ortaya çıkarmak adına Mehmet Gürel'i kamuoyuna açıklama yapmaya davet ediyorum.

Yapılacak bir erken genel seçimde Mehmet Gürel milletvekili adayı olmak için Yalova Belediye Başkanlığı görevini bırakacak mı? Yoksa bu söylentiler asılsız veya maksatlı mı?

Ben en azından Mehmet Gürel'e oy veren seçmenlerin bunu bilmeye hakları var diye düşünüyorum.

Hee Mehmet Gürel çıkıp kendisini bağlayacak bir açıklama yapar mı yoksa "Yalova halkı beni nerede görmek isterse ben orada olurum" diyerek politik mi davranır orasını bilemem.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hakan Korkmaz