Yalova'da sorun yok diye Erdoğan'ı kandırıp koltuklarını koruma peşindeler! Yalova'da sorun yok diye Erdoğan'ı kandırıp koltuklarını koruma peşindeler!

Kimi kurban kesmekten vazgeçti, kimi eş dost akraba ziyareti yapmaktan vazgeçti kimi ise çocuklarına yeni bayramlık elbiseler alamadı!

Neden?

Nedeni şu…

Ak Parti Yalova Kurban Bayramı KutlamasıÇünkü; Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Kurban Bayramı’nda belediye personeline yarım maaş verip ikramiyeleri de ödemedi!

Mesela bayramda eline 40 bin lira geçmesi gereken çalışanlar, 16 bin lira ile bayramı geçirmek zorunda kaldılar!

İşte bu yüzden kimi kurban kesmekten vazgeçti, kimi eş dost akraba ziyareti yapmaktan vazgeçti kimi ise çocuklarına yeni bayramlık elbiseler alamadılar!

Evet Yalova Belediyesi böyle bir iş bilmezliği, böyle bir beceriksizliği hiç yaşamamıştı!

Bakın Mehmet Gürel, 31 Mart’ta seçimi kazandıktan sonra hiçbir şey yapmayıp kafeler sokağında otursaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı!

Çünkü Yalova Belediyesi’nde hizmetlerin aksamadan yapıldığı ve personelin düzenli olarak maaş ve ikramiye ödemelerinin yapıldığı adeta tıkır tıkır işleyen bir düzen vardı... ki Mustafa Tutuk dönemi de böyleydi daha önce Vefa Salman dönemi de böyleydi ve çalışanlar maaş ve ikramiyelerini tıkır tıkır alırlardı.

Evet “İşin ehli” diye millete yutturulmaya çalışılan ve daha koltuğa oturur oturmaz tıkır tıkır işleyen düzeni bozmasıyla belediyeciliğin B’sinden anlamadığı ortaya çıkan Mehmet Gürel, belediyeye hiç uğramayıp bütün gün kafeler sokağındaki 3-5 arkadaşıyla lak lak yaparak vakit geçirseydi bunların hiçbiri yaşanmazdı ve kimse mağdur olmazdı!

Ama Mehmet Gürel bunu yapmayıp üstüne 3-5 kifayetsiz arkadaşını da belediyede maaşa bağladı ve sonra ilk yaptığı iş çalışanların alın terleriyle hak ettikleri maaş ve ikramiyelere göz dikmek oldu!

Peki belediye personelini bayramda ikramiyeleri kesip yarım maaş verip adeta perişan eden Mehmet Gürel ve maaşa bağladığı arkadaşları da yarım maaş mı aldılar yoksa Mehmet Gürel ve arkadaşları tam maaşlarını alarak mı bayrama girdiler?

Soruyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hakan Korkmaz