Alayı AK Parti'yi satıp CHP'ye çalıştılar! Alayı AK Parti'yi satıp CHP'ye çalıştılar!

AK Parti’de 31 Mart yerel seçim hezimetinin ardından kaybedilen birçok ilde beklenen değişim için en net mesajı geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında,”Kongre sürecini büyük bir yenilenme ve tazelenmeye dönüştürme arzusundayız. Makamlar, oturulan koltuklar değişebilir, molalar olabilir, kesintiler olabilir, dinlenmeye çekilenler olabilir…” diyerek gerek teşkilatlardaki gerekse parti yönetimindeki değişim mesajını çok net bir şekilde dile getirdi.

Bakın Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Zaman zaman serzenişte bulunsa da insanımız son kertede AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na güveniyor, itimat ediyor. Kongremiz milletimizin taleplerinin hayata geçirildiği zemin olacaktır.” dedi.

Bende diyorum ki; Eğer Sayın Cumhurbaşkanı bu değişim konusunda kandırılmazsa ve özellikle teşkilatlardaki değişim sağlanırsa AK Parti yoluna devam eder.

Yalova’dan örnek vereyim…

Bakın Yalova’da aralarında Deva ve Gelecek Partili tanınmış birçok ismin olduğu çok sayıda kişi ve siyasetçi AK Parti’ye geçmek için değişimi bekliyor.

Bu söylediğim bir tahmin, bir öngörü değildir. Tamamen güvendiğim kaynaklarımdan aldığım net bilgilerdir ki bunun da altını özellikle çizmek isterim.

Bakın Yalova’da isim isim kimlerin AK Parti’ye geçeceğini biliyorum ama şimdi bunları açıklamayı doğru bulmadığım için isim vermiyorum.

Ama Yalova siyasetini uzun bir süredir takip eden biri olarak Hakan Korkmaz olarak diyorum ki; İl Başkanlığındaki değişimle beraber aralarında tanınmış birçok kişi ve siyasetçi AK Parti saflarına katılacaklar.

Sonrasında neler olur onu bilemem… Ama değişimle beraber gerçekleşecek olan bu katılımların Yalova’da AK Parti’ye güç katacağı aşikardır çünkü bu katılımlar Sayın Cumhurbaşkanının konuşmasında işaret ettiği kucaklaşmayı da sağlayacaktır ki AK Parti'nin Yalova'da şuan en ihtiyacı olan şey bu kucaklaşmayla birlik beraberliğin sağlanmasıdır.

Evet AK Parti Yalova’da değişim bekleniyor ve bu değişim artık eli kulağında…

Yine Yalova siyaseti bahsettiğim katılımlarla çok hareketli günlere gebe…

Benden söylemesi.

Bekleyip neler olacağını görelim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hakan Korkmaz