Yalova’nın genç siyasetçilerinden AK Partili Emrah Bektaş, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tahsin Becan "sermaye transferi" diyerek iktidarı eleştirdi! Tahsin Becan "sermaye transferi" diyerek iktidarı eleştirdi!

Emrah Bektaş yaptığı açıklamada,”Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Tuncay Özkan   X sosyal medya platformundan alıntı yaparak paylaşmak suretiyle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan aleyhine kişilik haklarına saldırı kastıyla şeref, haysiyet ve onuruna yönelik alaycı ifadelerle ağır hakaret ve saldırıda bulunmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a mesnetsiz ifadeler kullanarak saygısızca hakaret eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ı kınıyorum. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı’na hakaret etmek, yalnızca o kişiye değil, temsil ettiği makama ve dolayısıyla o ülkenin tüm vatandaşlarına yapılan bir saygısızlıktır. Sn.Cumhurbaşkanımız, halkın oylarıyla seçilmiş ve ulusal birliği sağlama görevini üstlenmiştir. Bu nedenle, Sn.Cumhurbaşkanı’mıza yönelik hakaret, yalnızca bir bireye değil, temsil ettiği devletin bütünlüğüne ve milletin iradesine yönelik bir saldırıdır! Unutulmamalıdır ki, eleştirinin, saygının ve ahlakın sınırları içinde kalmadığı her an hem kişisel hem de toplumsal olarak kaybedilen bir andır. Bu doğrultuda, milletimizin huzuru ve devletimizin itibarı için gerekenin yapılması hepimizin ortak sorumluluğudur.” ifadelerinde bulundu.

Ailem Diş Çiftlikköy

Editör: Haber Merkezi