YALOVA DEĞİŞİMDEN PAYINI ALMALI

Ahmet Büyükgümüş...Yalova Milletvekili ve Partisinin Gençlik Kolları Başkanı...Bu genç vekil adını Yalova tarihine "her türlü" ya

her türlü" yazdırır. "Bir bayram günü demişti" dersiniz...

Gençlik kolları başkanı olması sebebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birebir görüşebilen biri. Bu önemli bir avantaj. Bu avantajı Yalova’ya hizmet için kullanırsa, bunu başarabilirse dediğim gibi adını Yalova tarihine altın harflerle yazdırır.

Tabii ki işe öncelikle rant ve yolsuzluk hortumunu kesmekle başlaması lazım.

"O ne der, bu ne der" diye bakmayıp dizginleri de kimseye bırakmadan sırf bu amaç uğruna dosdoğru çalışır ve gayret gösterirse Allah’ta yardım eder ve başarır, siyasette önü de açılır.

Eğer bu genç vekil sahip olduğu avantajlara rağmen bu il’in sorunlarını çözemez ve önemli hizmetler getiremezse de bu şekilde anılacak, işte bu yüzden "her türlü" adını Yalova tarihine yazdırır dedim.

İnşallah beklentileri boşa çıkarmaz ve sahip olduğu avantajları rantçılar için değil, bu il için kullanır.

Eğer güzel işler yapılırsa takdir etmeyi başkalarına bırakacağımı ama aksi olması halinde eleştirmeyi kimseye bırakmayacağımı bugünden belirtmek isterim.

YALOVA DEĞİŞİMDEN PAYINI ALMALI

Ak Parti yerel seçimlerde büyük oranda belediye başkanlarını değiştirecek. Bu değişimden Yalova’da payını almalı. Bakın altını ısrarla çizerek söylüyorum ki; bu konuda genç vekile büyük iş düşüyor.

Genç vekil "o ne der, bu ne der" diye özellikle kokuşmuş siyasetçilerin ne dediğine bakmadan mutlaka dizginleri ele almalı ve Yalova’da değişimi mutlaka sağlamalı.

Yalova ve Çınarcık’ta bu yerel seçimlerde büyük ihtimalle Ak Parti’ye geçeceği için aday seçiminde son derece dikkatli olunmalı.

Ranta ve yolsuzluğa bulaşmayacak, Allah korkusu olan dürüst, vizyon sahibi genç adaylar mutlaka bulunup halka ve bölgeye hizmetin önü açılmalı.

İyi bayramlar.

 

HAKAN KORKMAZ

Revizyongazetesi.com

Genel Yayın Yönetmeni