Ak Parti'yi ayakta tutan kim?

Kılıçdaroğlu itiraf ediyor: "Biz 24 Haziran gecesinde iyi bir sınav vermedik, bunu açıklıkla kabul etmek lazım. Keşke 24 Haziran akşamı iyi

Biz 24 Haziran gecesinde iyi bir sınav vermedik, bunu açıklıkla kabul etmek lazım. Keşke 24 Haziran akşamı iyi bir sınav verebilseydik...Eğer bir kusur ve kabahat varsa bizimdir." diyor ama hala koltukta oturuyor.

Vallahi pes!

Peki şimdi soruyorum...

Erdoğan’a desteğini (kendi inandığı gerekçesini belirterek) açık bir şekilde gösteren Bahçeli midir gerçekte Ak Parti’yi ayakta tutan?..

Yoksa sayısız yenilgi ve başarısızlığına rağmen gereğini yapmayarak kendi seçmenini bile küstüren, umutlarını söndüren Kılıçdaroğlu mudur Ak Parti’yi ayakta tutan?

Artık seçim meydanlarında halka bedava kek yemeyi vaat edip buna rağmen seçim kazanan, halk ekonomik krizle boğuşurken 500 milyon dolarlık uçaklarla ilgilenen Erdoğan’ı ve Ak Parti’yi gerçek anlamda ayakta tutan kim?

Bahçeli mi?

Yoksa seçmenine,"Bütün sandıklara sahip çıkacağız" diye söz verip sonra, "efendim biz seçimde iyi sınav veremedik ama koltuğu da bırakmıyoruz ve siz yine tıpış tıpış bize oy vereceksiniz" diyen Kılıçdaroğlu mu?

 

HAKAN KORKMAZ

Revizyongazetesi.com

Genel Yayın Yönetmeni